sâmbătă, 29 septembrie 2012

Notificări prin e-mail de la Instrumente Google pentru webmasteri

Stimate utilizator al Instrumentelor Google pentru webmasteri,

Ştim că este important pentru dvs. ca site-ul dvs. web să funcţioneze corect şi să fie performant. Pentru a fi la curent cu starea site-ului, dacă detectăm probleme grave sau importante cu privire la site-ul dvs., de acum înainte, veţi primi, în mod automat, un e-mail de notificare de la Instrumente Google pentru webmasteri.

Vă vom trimite e-mailuri numai pentru problemele pe care le considerăm ca având un impact semnificativ asupra funcţionării corecte a site-ului sau a performanţei acestuia în rezultatele căutării şi pentru care există acţiuni clare pe care le puteţi lua dvs. pentru a le remedia. De exemplu, vă vom trimite un e-mail dacă vom detecta programe malware pe site-ul dvs. sau dacă vom detecta o creştere semnificativă a erorilor la accesarea cu crawlere a site-ului dvs.

Pentru majoritatea site-urilor, aceste tipuri de probleme vor apărea rar. Dacă se întâmplă ca site-ul dvs. să aibă o problemă, limităm numărul de e-mailuri pe care le trimitem într-o anumită perioadă de timp, pentru a evita supraîncărcarea dosarului dvs. Mesaje primite.

Dacă nu doriţi să primiţi niciun e-mail de la Instrumente Google pentru webmasteri, puteţi modifica preferinţele de livrare a e-mailurilor la https://www.google.com/webmasters/tools/preferences.

Sperăm că veţi primi această schimbare ca pe o modalitate utilă de fi la curent cu problemele grave şi importante privind funcţionarea corectă a site-ului dvs.

Dacă doriţi mai multe informaţii despre Instrumentele Google pentru webmasteri şi despre crearea de site-uri web uşor de accesat de către Google, consultaţi http://www.google.com/webmasters.

Echipa Instrumente Google pentru webmasteri


© 2012 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Aţi primit acest anunţ obligatoriu de serviciu prin e-mail pentru a vă informa cu privire la modificări importante aduse contului dvs. Instrumente Google pentru webmasteri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu