luni, 27 mai 2013

Oferta: ajungeţi la clienţi noi cu ajutorul programului AdWords

Google Analytics

Ajungeţi la clienţi noi cu ajutorul programului
Google AdWords


Difuzaţi un anunţ online
Google - Transformă cei 50 RON ai tăi în 250 RON* - Expiră pe 24 iunie 2013

Google vă salută!

Sperăm că rapoartele din Google Analytics vă oferă o perspectivă valoroasă asupra modului în care utilizatorii identifică site-ul dvs. şi interacţionează cu acesta. Dacă doriţi să generaţi mai mult trafic spre site, Google AdWords poate fi alegerea perfectă pentru dvs. şi pentru clienţii dvs. potenţiali.

Informaţiile despre site-ul dvs. obţinute cu ajutorul serviciului Google Analytics vă ajută să vă bucuraţi de succes în programul AdWords. Puteţi difuza anunţuri care atrag mai mulţi clienţi potenţiali direct în cele mai de succes pagini ale site-ului dvs. De asemenea, puteţi afişa anunţuri pentru cuvintele cheie care vă aduc cele mai bune rezultate, dar care nu apar în partea de sus a rezultatelor căutării Google.

De ce să faceţi publicitate?

Anunţurile AdWords vă ajută să fiţi remarcat. Anunţurile AdWords sunt uşor de personalizat şi pot fi modificate oricând pentru a corespunde cerinţelor. Promovaţi cunoştinţele dvs. de specialitate, oferta săptămânii în curs sau cel mai recent produs.
Direcţionare eficientă. Faceţi publicitate la nivel local, regional sau global ori difuzaţi anunţuri în funcţie de dispozitivele mobile utilizate sau de criteriile demografice ale publicului vizat. Alegerea vă aparţine.
Rezultate cuantificabile. AdWords se integrează perfect cu Google Analytics, astfel încât puteţi beneficia de rapoarte și puteți analiza impactul campaniilor publicitare şi rentabilitatea investiţiei.

Atrageţi mai mulţi clienţi cu ajutorul creditului bonus în valoare de RON200*

Activaţi-vă contul înainte datei de 24 iunie 2013, iar noi vă vom transforma primii RON50 cheltuiţi în programul AdWords într-un credit publicitar cu valoarea de RON250*.

Codul dvs. de activare: C7GAE-VWGEF-NHDQ
Înscrieţi-vă la adresa adwords.google.ro

Vă mulţumim că utilizaţi platforma Google!

Rareș Rusu
Echipa Google AdWords

Începeţi acum
           

*Termenii şi condiţiile acestei oferte:
• Sunteţi eligibil pentru credit promoţional dacă sunteţi nou pe AdWords şi aveţi un cont AdWords care nu este mai vechi de 14 zile la momentul în care aţi introdus codul promoţional.
• Pentru a activa această ofertă trebuie să introduceţi codul promoţional prin tabul de facturare (Billing) de pe contul dumneavoastră înainte de 24 iunie 2013.
• Codurile promoţionale nu sunt purtătoare de valoare, completarea codului promoţional servind doar pentru iniţierea calificării dumneavoastră pentru creditul promoţional aferent.
• Pentru a vă califica pentru creditul promoţional trebuie să acumulaţi o sumă cheltuită pe publicitate în valoare de 50 RON în intervalul a 30 de zile de la introducerea codului dumneavoastră promoţional. De exemplu, dacă introduceţi codul pe 27 mai 2013 va trebui ca până la 26 iunie 2013 să acumulaţi o sumă cheltuită pe publicitate în valoare de 50 RON. În orice caz, trebuie să introduceţi codul dumneavoastră promoţional înainte de data de 24 iunie 2013 pentru a activa prezenta ofertă.
• Contul dumneavoastră trebuie să fie facturat fără probleme de AdWords şi să-şi păstreze solvabilitatea pentru a vă califica pentru un credit promoţional.
• Creditul promoţional va fi aplicat în termen de aproximativ 48 de ore de la atingerea de către contul dumneavoastră a pragului de valoare cheltuită pe publicitate acumulat precizat mai sus, cu condiţia să vă fi activat contul folosind codul promoţional şi să îndepliniţi toate condiţiile menţionate în ofertă. După aplicare, creditul promoţional vă va apărea pe pagina de sumar facturi (Billing Summary) din contul dumneavoastră.
• Citiţi termenii şi condiţiile complete, aici: http://www.google.ro/intl/ro/adwords/coupons/terms.html.

© 2013 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Acest e-mail a fost trimis la adresa e0nstar1.blog@gmail.com deoarece aţi specificat că doriţi să primiţi noutăţi privind integrarea Google Analytics cu alte produse Google. Dacă nu doriţi să primiţi astfel de e-mailuri în viitor, dezabonaţi-vă aici: http://www.google.com/appserve/mkt/optout/1l6zShXW2qLmXLZcpFOcv4bBIzABapx0b?e=e0nstar1.blog%40gmail.com&hl=en-US De asemenea, vă puteţi schimba preferinţele în pagina „Informaţii prin e-mail despre Google Analytics" din contul dvs. conectându-vă la https://www.google.com/analytics/settings/my_account

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu