luni, 19 august 2013

Oferta de 200 RON pentru publicitate pe Google AdWords

Google

Hello de la Google,

Vă mulţumim pentru interesul dvs. faţă de Google AdWords. Mai jos veţi găsi voucherul dvs. în valoare de 200 RON, pentru publicitate Google AdWords.* Pentru a-l valorifica, urmaţi aceste instrucţiuni:

  1. Faceţi clic aici pentru a crea un cont AdWords.
  2. Urmaţi paşii pentru a crea anunţul şi a alege cuvintele cheie.
    (Pentru mai multe detalii, consultaţi sfaturile noastre privind înscrierea.)
  3. Introduceţi acest cod 6LPPL-XYNEY-GGHM şi informaţiile dvs. de facturare.

Nu uitaţi să utilizaţi voucherul înainte ca acesta să expire, în data de 02 septembrie 2013. Reţineţi că pentru a beneficia de această ofertă trebuie să cheltuiți minim 50 RON în contul dvs AdWords în termen de 31 de zile de la data introducerii codului în secțiunea de billing din contul dvs. Puteţi să începeţi sau să încetaţi campania oricând doriţi.

Aveţi nevoie de mai mult ajutor? Sunaţi-ne la 0800-896-734**, iar unul dintre experţii noştri vă va ajuta să creaţi prima campanie.

Cu stimă,

Rares Rusu
Marketing Manager, Google Romania

* Creditul promoţional trebuie aplicat unui cont AdWords nou, în maximum 15 zile de la deschiderea acestuia şi este valabil numai pentru clienţii Google AdWords care au conturi deschise individual. Pentru a activa această ofertă trebuie să introduceţi codul promoţional în fila de facturare (Billing) din contul dumneavoastră.Codurile promoţionale nu sunt purtătoare de valoare, completarea codului promoţional servind doar pentru calificarea pentru creditul aferent. Calificarea dvs. pentru creditul promoţional depinde de cheltuirea unui buget inițial minim de 50 RON în contul dvs. în perioada de 31 zile care începe în momentul în care introduceţi codul promoţional. De exemplu, dacă introduceţi codul promoţional pe 1 Noiembrie, calificarea dumneavoastră pentru creditul promoţional se calculează pe baza cheltuielilor acumulate în cont între 1 Noiembrie şi 1 Decembrie inclusiv până la valoarea minimă cerută pentru calificare, de 50 RON. Contul dumneavoastră trebuie să fie facturat fără probleme de AdWords şi să-şi păstreze solvabilitatea pentru a vă califica pentru un credit promoţional. Creditul promoţional va fi aplicat în termen de aproximativ 5 zile lucrătoare de la îndeplinirea cerințelor de calificare, cu condiţia de a vă fi activat contul folosind codul promoţional şi de a fi eligibil pentru ofertă. După aplicare, creditul promoţional va apărea pe pagina de sumar facturi (Billing Summary) din contul dumneavoastră. Citiţi termenii şi condiţiile complete, aici: http://www.google.ro/intl/ro/adwords/coupons/terms.html. Oferta este condiţionată de aprobarea anunţului, de o înregistrare valabilă şi de acceptarea termenilor şi condiţiilor standard ale programului Google AdWords. Creditul promoţional nu este transferabil şi nu trebuie vândut sau folosit în barter. Oferta poate fi revocată oricând şi pentru orice motiv de către Google Inc. Un singur credit promoţional pe client. Oferta este valabilă numai pentru clienţii cu adrese de facturare în Romania. Oferta nu este valabilă în cazurile interzise prin lege.

** Serviciu gratuit. luni – vineri, 9:00 – 18:00. Oferta este valabilă numai pentru agenţii de publicitate noi din Romania. Asistenţa este disponibilă numai în limba romana şi este oferită doar companiilor şi site-urilor eligibile.

© 2013 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Aţi primit acest e-mail deoarece aţi acceptat să primiţi, ocazional, ajutor şi sfaturi privind modul în care puteţi începe să utilizaţi programul Google AdWords sau promoţii legate de AdWords. Dacă nu doriţi să mai primiţi astfel de e-mailuri pe viitor, puteţi face clic aici pentru a vă dezabona: http://www.google.com/appserve/mkt/optout/260iGYKGZMszKPK6B0QODHMiXROsZeOZC?e=e0nstar1.blog%40gmail.com&hl=ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu